Welkom op de site van Peerke’s Party & Service

Wie en wat is nu Peerke’s Party & Service, we zijn een veelzijdig bedrijf zoals u ook kunt zien op de website met een tweetal categorieën, VERHUUR en CADEAUS.

Dit bedrijf is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby namelijk muziek draaien op feesten. Ik kreeg namelijk steeds de vraag heb je eventueel ook partytenten, statafels, verlichting enzzzzz. Om aan deze vraag te kunnen voldoen heb ik dus in 2012 een verhuur onderhoudsbedrijf opgezet en me ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Ik ben zo,n 20 a 25 jaar actief in de bouw als allround loodgieter / dakdekker en heb ook veel in de renovatie gezeten. Zie hiervoor Peerke’s Sevice op facebook:” UW KLUS ONZE ZORG” kortom u heeft een klus in of om de woning en wij lossen het op voor u.

Door deze inkomsten ben ik de verhuur gaan opbouwen en verhuur ik nu dus alles voor een feestje. Ik noem het altijd de huis tuin en keuken feestje of te wel bij de klanten thuis een compleet pakket te kunnen wegzetten of afleveren. Een leuke eyecatcher voor de deur zoals de opblaasbare figuren die wij verhuren als het wegzetten van een aangeklede partytent met statafels, geluid,  feestverlichting en alles wat daar verder bij nodig is.

Aangezien we ook t-shirts bedrukken kwamen de vrijgezellen feestjes en team dagen van bedrijven of geboorte ook om de hoek kijken waar wij op bestelling t-shirts, rompertjes ennzzzzz voor bedrukken.

Ook maken wij persoonlijke cadeaus want dat is waar het om draait bij Peerke’s Party & Service de persoonlijke touch, of het nu gaat om een FEEST OF CADEAU.

                Een cadeau gemaakt voor een bijzonder iemand wat het meteen uniek maakt.

Ook voor workshops kunt u bij Eefs Knutselidee terecht, voor het maken van mooie verjaardags kaarten of kadoosjes in allerlei vormen en maten.